Fonmoney -

Hemen sevdiklerinizi arayıp, haber vermek isteyeceğiniz 5 olay

p> ⇒Fonmoney'den yeni "Türkiye'ye para transferi" hizmeti 

⇒ Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek için şimdi tıklayın! 

Yurt dışında ve ailelerinden uzak yaşayanlar bilirler ki, uzakta olmanın en kötü yanlarından biri güzel bir şey olduğunda, sevincinizi hemen ailenizle, sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla paylaşamamanızdır. Çalışmak için 2010 yılında arkadaşlarını, ailesini ve sevdiklerini geçici bir süre için geride bırakıp Avusturya'ya gelen, Fonmoney müdavimi Ozan H. bu yazımıza Avusturya'da başından geçen ve hemen ardından koşarak ailesini arama ihtiyacı hissettiği 5 güzel olayı anlattı: 

 

Vize sorunum çözüldüğünde

"Yurt dışına sonradan taşınıp, yurt dışında yaşayanlar vize konusundaki sıkıntıları iyi bilirler. Vize sorunum 8 aylık uzun bir sürecin ardından çözüldüğünde neredeyse sevinçten ağlayacaktım. Çünkü gerçekten de bürokrasi vize sıkıntım çözülene kadar her adımımda bana engel oluyordu. Vizem geldiğinde inanılmaz bir sevinç içinde erkek kardeşimi aramıştım."

 

Maaşıma zam yapıldığında 

"Paranın mutluluğumuzu belirlemesi üzücü ama ne yazık ki böyle bir çağda yaşıyoruz. 2 senedir çalıştığım firmada maaşıma sonunda hak ettiğim zam yapıldığında çok sevinmiştim. Sadece daha fazla kazanacağım ya da aileme daha iyi bir şekilde yardım edebileceğim için değil, bugüne kadar edindiğim tecrübelerime uygun bir maaş istiyordum sadece. Zam yapıldığında hakkım olanı aldığımı hissettim. Yabancı olmanın dezavantajını hissetmeyeceğim için ve işe çok daha büyük bir motivasyonla gideceğim için çok sevinmiştim. Hemen babamı aradım. O da benimle gurur duydu tabii." 

 

Evlenme teklifi ettiğimde 

"Romantizm benim en güçlü tarafım değil ama kız arkadaşıma evlenme teklifini sanıyorum ki yeterli romantizmde yapabildim ki, kabul etti. (Gülüyor) Tabii böyle bir haberi ilk olarak dört gözle bu haberi bekleyen anneme verdim. Telefonda ağlamaya başladı sevinçten. Evlendiğim için değil ama torun sevmeye bir adım daha yaklaştığı için. (Gülüyor) 

marry-me-1044416_960_720

 

Fonmoney'i keşfettiğimde 

"Annem ve babam klasik insanlar, bu yüzden akıllı telefon kullanmaya karşılar. Faturalı hatta geçmek için onları bir türlü ikna edemiyorum. "Kontörlü hat ile hesabımızı biliyoruz" diyorlar. Ancak onların bana ya da istedikleri herhangi birine hemen ulaşabilmelerini istiyourm. Bu yüzden de kontörsüz kalmalarını istemiyordum. Malum, yaşlı oldukları için bazen kontörlerinin bittiğini de fark etmiyorlar. Netice olarak bir gün internette de aileme nasıl kontör gönderebileceğimi araştırıyordum ve Fonmoney'e rastladım. Türkiye bankalarından alınmış bir kredi kartı kullanmadığım için Türkiye'deki kontör yükleme sitelerinden alışveriş yapamıyordum. Fonmoney'de hem her türlü kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorsunuz, hem de kredi kartı ile alışveriş yapmak istemiyorsanız, Paysafecard ile de kontör yükleme yapabiliyorsunuz. Fonmoney ile annem ve babama aynı anda kontör gönderdiğimde, ben değil, onlar beni "Oğlum, ne oluyor, bize kontör yağmaya başladı" dediler. (Gülüyor) O gün bugündür kontörleri hep Fonmoney ile gönderiyorum. 

⇒Fonmoney kullanmayı neden seveceğinizi öğrenmek için tıklayın

 

Hayallerimdeki gibi bir ev bulduğumda

"Geçen hafta çok sevindiğim bir olay oldu, sonunda gönlüme göre bir ev buldum. Biliyorsunuz yurt dışında veya genel olarak metropollerde hem cebinize hem gönlünüze uygun bir ev bulmak zor. Bu evi bulunca da hemen ailemi arayıp haber verdim. Yeni bulacağım evde onların da kalabilecekleri bir oda olmasını istiyordum. Bu evde öyle bir oda olunca hemen ailemin beni ziyaret edebilmesi için onlara bilet aldım ve bunu haber verdim."