Fonmoney -

Fransa'dan kontör yükleme kolaylığı!

⇒Fonmoney'den müthiş hizmet: Fransa'dan Türkiye'ye para transferi hizmeti Fonmoney'de 

⇒Fransa'dan Türkiye'ye para göndermek için tıklayın

 

Fransa'dan Türkiye'deki faturasız hatlara kontör yüklemek giderek daha fazla kullanıcının ilgisini çekiyor.  Yurt dışında yaşayan veya yurt dışına seyahat eden Türkler için yurt dışından kontör yükleme kaçınılmaz bir zorunluluk oluşturuyor. Eğer Fransa'da yaşıyor ve Türkiye'deki tatillerinizde kullanmak üzere bir faturasız hat sahibiyseniz 6 aylık süre içinde kontör yüklenmeyen faturasız hatların kapanmasına ilişkin zorluğu da yakından tanıyorsunuz demektir. Turkcell, Vodafone ve Avea'nın kendi internet sitelerindeki TL yükleme hizmetlerinde Avrupa'da kullanılan kredi kartlarının kullanılmaması da büyük bir zorluk oluşturuyor.

Sektördeki bu açığı en iyi kapatan kurumlardan biri Fonmoney.  Fonmoney Türkiye'de bulunan GSM operatörlerine ait faturasız hatları için en kolay ve güvenilir kontör yani TL yükleme hizmetlerinden birini sunuyor. Fransa'dan da Türkiye'deki sevdiklerinize kontör yollayabilmek için Fonmoney'i tercih edebilirsiniz.

Fransa'da yaşayan gurbetçilerimiz için Türkiye ile teması kaybetmemek, yakınlarına ve arkadaşlarına ulaşmak ne kadar önemliyse, bunu kolay yoldan başarabilmek de o kadar değerli.  Bu avantajı ise Fonmoney ile yaşamaya değer doğrusu.