Fonmoney -

Avea Faturasız Hattımın Kapanmaması İçin Ne Yapmalıyım?

⇒ Fonmoney'den yeni "Türkiye'ye para transferi" hizmeti 

⇒ Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek için şimdi tıklayın! 

Avea faturasız hatta sahipsiniz ve diyelim ki Avrupa’da yaşıyorsunuz. Her yıl sadece bir kez izne gittiğinizi farz edelim ve faturasız hattınıza yılda bir kez yani Türkiye’de tatil yaptığınızda kontör yüklediğinizi varsayalım. Sanıyoruz, bu durumda Avea hattınızın kapanmış olması sorunuyla sıkça karşılaşıyorsunuz.

Avea hat ne zaman kapanır?

Faturasız hattıma ne kadar süre kontör veya TL yüklemesi yapmazsam hattım kapanır? Eğer de sizin de sorunuz buysa cevabını hemen verelim. Avea hattınıza kontör yüklediniz ve diyelim ki kontörlerinizi harcadınız ve bitirdiniz. Eğer sonraki 90 gün içinde yükleme yapılmazsa dışarıdan arama alabilir ancak siz arama yapamazsınız. Eğer 180 gün yani 6 ay boyunca yükleme yapmazsanız hattınızla ne dış arama alabilir ne de arama yapabilirsiniz. Eğer bu 6 ayı takip eden 90 gün içinde de kontör yüklemezseniz hattınız tamamen kapanır ve abonelik sözleşmeniz iptal olur.

Ne yapmalı?

Görmüş olduğunuz gibi hattın gelen ve giden aramalara kapanmış olması ya da hattın tamamen kapanmış olması senede 1 kez Türkiye’ye gidebilenlerin sıkça karşılaştığı bir durum. Peki, bu durumda ne yapıyoruz? Fonmoney ile sadece 3 adımda, dünyanın en güvenli online alışveriş sistemlerini kullanarak hızlı, güvenli ve çok kolay bir şekilde Avea faturasız hattınıza TL yükleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle özgürce iletişimde kalabilmek için siz de Avea hatlarınıza Fonmoney ile TL yükleyin.