Fonmoney -

Pazar Günü Yapılacak 5 Güzel Şey

Türkiye'ye para transferi

Pazar sabahı geç kalkmanın dışında yapılabilecek en güzel şey, güzel uykunun üstüne krallar gibi bir kahvaltı yapmak. Bildiğiniz gibi Türkiye’mizin kahvaltı kültürü başka hiçbir memlekette yok. İş güç derken kısalan hafta içi sabahlarında kahvaltı da zaman yok. O zaman Pazar günü harika ve saatlerce süren bir kahvaltıdan daha iyisi de olamaz. Ailenizle birlikte oturduğunuz sofradan mümkünse saatlerce kalkmayın, sofrada gazete okumayın ve çocuklarınızın anlattıklarını dinleyin. Kahvaltı sonrasında köpüklü bir Türk kahvesiyle bu keyfi taçlandırın.

Yürüyüş yapın

Havayı hiç bahane etmeyin, güneşliyse zaten sorun yok, yağmurluysa bir şemsiye kapın ve evden çıkın. Nispeten sakin bir gün geçiren şehrinizin sokaklarına vurun kendinizi. Birkaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmeyin. Yürüyüş hem zihninize hem de bedeninize iyi gelecek, kolesterolünüzü düşürecek ve Pazartesi sendromunuza iyi gelecektir.

Eğlencenize bakın

Bırakın ev temizliğini, ütüyü çamaşırı. Bir gün de olsa kendinizi eğlenceye bırakın. Sinemaya gidin, bowling oynamayı deneyin, çocuklarınızı alıp lunaparka gidin, arkadaşlarınızla bilardo oynayın. Lafın kısası bir gün de olsa sorumluluklarınızı bir kenara bırakın ve kendinize zaman ayırın. Böylece hem eşinize dostunuza zaman ayırmış, kafanızı boşaltmış olursunuz. Yeni haftaya enerjik başlamak için bu seçeneği mutlaka değerlendirin.

Hiçbir şey yapmayın

Bu saydıklarımızı yapmaya üşeniyorsanız, gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var demektir. O halde bu Pazar gününü hiçbir işe el atmadan ayaklarınızı uzatıp, kitap okuyarak, evde battaniyeye sarılıp film izleyerek, çay içerek geçirin. Ama bize söz verin! Temizlik yapmak yok.

Fonmoney ile kontör gönderin

Hafta içi vakit ayırıp da bakamadınız belki. Neydi yahu bu Fonmoney? Öyleyse hiç vakit kaybetmeyin ve Fonmoney sayfamızı tıklayın ve sadece 3 adımda Türkiye’deki akrabalarınıza, sevdiklerinize, eşinize dostunuza bir jest yapıp nasıl kontör yollayabileceğinize bir göz atın. Göndereceğiniz kontör anında sevdiklerinize ulaşacak, böylece Pazar gününü sevdiklerinizle muhabbet ederek geçirebileceksiniz. Haydi durmayın, tıklayın.

⇒ Fonmoney'den yeni "Türkiye'ye para transferi" hizmeti https://www.fonmoney.net/para-transferi