Fonmoney -

Kredi kartı kullanmadan, Paysafecard ile Türkiye'ye kontör gönderin

Türkiye'de kullandığınız faturasız hattınıza veya sevdiklerinize kontör göndermek istiyor fakat kredi kartı kullanmak istemiyor musunuz? O halde Fonmoney'de doğru yerdesiniz! Çünkü Fonmoney'de Türkiye'ye kredi kartı ve banka kartının yanı sıra marketlerden, büfelerden, kırtasiyelerden ve daha pek çok noktadan nakit para vererek alabileceğiniz kullan-at Paysafecard ile de ödeme yapabilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey Paysafecard sayfasına tıklayarak, size en yakın Paysafecard satıcısını bulmak. Muhtemelen her gün alışveriş yaptığınız markette Paysafecard satılıyordur. Örneğin Türkiye'ye 20 TL göndermek istiyorsunuz, bu durumda en az 8 Euroluk bir Paysafecard almanız gerekecek. Paysafecard 10 Euroluk olarak satılıyor fakat geriye kalan 2 Euro'nuzu bir sonraki alışverişinizde kullanabiliyorsunuz. Paysafecard ile kontör yüklemek için marketten bir Paysafecard almanız gerekiyor. Bunun ardından Paysafecard üyesi değilseniz, buradan üye olun. Sonra Fonmoney kontör yükleme sayfasına gelin ve kontör yüklemek istediğiniz numarayı yazın, ardından ne kadar yükleme yapmak istediğinizi seçin ve ödeme ekranına ilerleyin. Ödeme ekranında "Paysafecard ile ödeme" ibaresine tıklayın ve işleme devam edin. Paysafecard ile kontör yükleme sistemi sizi Paysafecard'ın sayfasına aktarır. Zaten Paysafecard üyesi olmuştunuz. Mailinizi ve şifrenizi girerek hesabınıza ulaşın. Marketten size verilen kodu girin ve ödemeyi tamamlayın. İşte bu kadar basit!

Paysafecard ile kontör yükleme esnasında oluşabilecek sorularınızda bize danışabilirsiniz. Unutmayın, Fonmoney'de kredi kartı kullanmak zorunda değilsiniz, Paysafecard ile de kontör yükleme yapabilirsiniz.