Fonmoney -

İngiltere’den Türkiye’ye Kontör Yüklemenin En Kolay Yolu

Merhaba İngiltere’de yaşayan sevgili dostlar! Fonmoney’i tanıyıp, Fonmoney’nin dünyanın en kolay kontör yükleme servisiyle sevdiklerine veya kendi faturasız hatlarına kontör veya TL gönderen herkese teşekkürler. Peki, içinizde Fonmoney’i tanımayanlar var mı? İngiltere’den Türkiye’ye nasıl kontör yüklerim? İngiltere’den Türkiye’deki hattıma nasıl TL gönderirim? Ve benzeri sorularınız varsa bu yazımız tam size göre...

 

Fonmoney’i tanımayanlar için kısaca kendimizden bahsedelim:

Fonmoney faturasız cep telefonu hatlara kontör, TL veya bakiye yüklemenin dünyadaki en kolay ve hızlı yoludur. Fonmoney online kontör yükleme hizmetini kullanarak, İngiltere’den veya dünyanın dört bir yanından, internet bağlantısı bulabildiğiniz her noktada, dilediğiniz cep telefon numarasına sadece 3 adımda internetten kontör yükleyebilirsiniz.

 

İngiltere’den Türkiye’deki hatlara kontör yükleme için takip etmeniz gereken adımlar şunlar: Kontör yollamak istediğiniz telefon numarasını girin; yüklemek istediğiniz kontör miktarını seçin, ödeme seçeneğini seçin ve ödeme tamamlandığında kontör yüklenmiş olacaktır. Kontör yüklendiğinde operatörünüzden bir bilgi mesajı alırsınız. Eğer yükleme sırasında problem yaşarsanız, yükleme sonrasında kontörünüz size ulaşmazsa, kontörünüzü yükleyip yüklemediğinizden emin değilseniz her zaman Destek Ekibimize yazabilirsiniz. [email protected] adresine göndereceğiniz sorularınız en geç 12 saat içinde cevaplanır.

 

Londra, Manchester, Cambridge, Brighton! İngiltere’nin neresinde olursanız olun Fonmoney daima hizmetinizde.

⇒ Fonmoney'den yeni "Türkiye'ye para transferi" hizmeti