Fonmoney -

Fonmoney'i Kullanma Kılavuzu

Sevgili Fonmoney Blog ziyaretçileri Bu yazımız Fonmoney ile düzenli bir şekilde Türkiye'ye kontör gönderenler için değil. Bu kez Fonmoney'i tanımayanları, bilmeyenleri bilgilendirmeyi amaçlıyoruz ve hemen başlıyoruz:

Fonmoney, müşterilerine dünyanın en güvenli ve kullanımı en kolay kontör yükleme hizmetini sunar. 22 ülkede faaliyet gösteren Fonmoney için en önemli ülkelerden biri de Türkiye. Türkiye'ye dünyanın neresinde olursanız olun, kredi kartı, Sofort Überweisung veya Paysafecard ile ödeme seçeneklerinden birini kullanarak Turkcell kontör, Vodafone kontör veya Avea kontör yükleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey burayı tıklamak. Ve işte başlıyoruz. Kontör yüklemek istediğiniz faturasız hattın numarasını girin ve ŞİMDİ YÜKLE'ye basın. Bir sonraki aşamada 20, 30 veya 50 TL yükleme seçeneklerinden birini seçin ve DEVAM'a tıklayın. Ödeme türlerinden birini seçin, Şartları ve Koşulları Kabul Ediyorum ibaresine tıklayın ve ödeme ekranına geçin. Güvenliğiniz için kredi kartı ödemelerinde Adyen sayfasına, havale ile ödeme işlemlerinde Sofort Überweisung sayfasına ve Paysafecard ile ödeme seçeneğinde yine Paysafecard'ın kendi güvenli sayfasına aktarılırsınız. Ve ödemeniz tamamlandığında kontör girmiş olduğunuz numaraya yüklendi bile!

Numarayı doğru girdiğinizden emin olmanızı ve işleminizin ardından size verilen işlem numaranızı kaydetmenizi tavsiye ederiz. Herhangi bir sorunda bize danışabilirsiniz. İşte bu kadar basit! ;)