Fonmoney -

Almanya’dan Türkiye’ye TL yollamanın en kolay yolu

⇒Fonmoney'den yeni hizmet: Almanya'dan Türkiye'ye para gönderme hizmeti için tıklayın! 

 Almanya’dan Türkiye’deki faturasız hat sahibi sevdiklerinize veya Türkiye’de kullanmak üzere sahip olduğunuz faturasız hatlara internet üzerinden TL yüklemek o kadar kolay ki....Tek yapmanız gereken şey Fonmoney Almanya sayfasını ziyaret etmek ve üç adımda işlemi tamamlamak. Sevdiklerinize ait veya uzun süre TL yüklenmediği için kapanmak zorunda olan faturasız hatlara Fonmoney üzerinden nasıl yükleme yapabileceğinize kısaca bir göz atalım.

3 adımda TL’ler cepte

Önce Fonmoney Almanya sayfasına giriş yapın. Ardından yükleme yapmak istediğiniz telefon numarasını girin. Bu telefon numarası ister Turkcell, ister Vodafone, isterse Avea’ya bağlı olsun. Türkiye’deki tüm operatörlere ait numaralar için işlem aynıdır. Ardından yüklemek istediğiniz bakiye miktarını girin. Faturasız hat bir kampanya paketi içeriyorsa, paket avantajlarından yararlanabileceğiniz miktarda yükleme yapmanızı tavsiye ederiz. Örneğin Turkcell’in Alo Avrupa Paketi şu anda 12 TL. Hazır Kartlı Turkcell hatları Yurt Dışı Nar Paketi’nden faydalanmak için 30 TL yükleme yapmalı. Avea’nın Yıkılan Paket’i 19 TL; yani Fonmoney üzerinden 20 Liralık yükleme yapmanız halinde Avea Yıkılan Paketi’niz (eğer başvurulmuş ise) aktive olacaktır. Vodafone’un her yüklemede 1GB internet, 500 dakika konuşma ve 500 SMS içeren Esnek Tarifesi ise yine 19 TL.

Güvenli alışveriş

Yüklemek istediğiniz TL yani kontör miktarını seçtikten sonra sıra ödeme işlemini hangi yolla yapmak istediğinizi seçmeye geliyor. Burada sizi kredi kartı ile ödeme, Sofort Banking yani hızlı havale veya Paysafecard ile ödeme seçenekleri bekliyor. Paysafecard’ı Almanya’da pek çok yerde bulabilmeniz mümkün. İçerisinde bulunan kredi ile tek seferde kullanıp güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Fonmoney’nin kullandığı 3-D Secure sistemi sayesinde kredi kartınız ile yaptığınız alışverişlerde tam güvenlik sağlanır. Ödeme işlemi sonunda kontör alıcıya iletilir ve operatörünüz tarafından faturasız hattınıza kontör yüklendiğine dair bir mesajla bilgilendirme yapılır.

 

Üye olmadan kontör yükle

 

Gördüğünüz gibi Fonmoney ile Almanya’dan da Türkiye’deki faturasız hatlara kontör yüklemek oldukça basit. Yapmanız gereken üç işlem arasında kesinlikle üye olmak, kimlik bilgisi vermek gibi can sıkıcı işlemler yok; Fonmoney dünyanın her yerine en kolay yolunu sunar.

 

Sevdiklerinizle hep iletişimde kalabilmeniz dileğiyle...