Fonmoney -

Yeni yıl mesajları için internet başına!

Öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun. 2015'in herkes için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileklerimizle.Tabi bu dileklerimizi başkalarına, sevdiklerimize ve tanıdıklarımıza da iletebilmenin mutluluğuyla 2015'e girmek bir başka olacaktır.

Saatler tam 12'yi gösterirken, bir yılın biterek diğer bir yılın geldiği o müthiş anda hepimizin içinden sevdiklerimizi aramak ve o anı aylaşmak isteği geçer. Tüm sevdiklerimiz de hemen yanı başımızda olmayabilir. Yılbaşı günü için verilebilecek en güzel hediye en harika mesaj, küçük bir kutlama olabilir pek tabi.

Böyle bir günde kontörsüz kalmamak, sevdiklerinize de kontör göndererek onların başkalarına ulaşmasını sağlamak küçük bir hediyeden ötedir aslında. Her şeyde olduğu gibi yılbaşında da güzel anlar ancak paylaştıkça güzeldir.

Fonmoney ile bu mutluluğu ve rahatlığı hem kendinize hem de sevdiklerinize yayabilirsiniz. Fonmoney ile Yılbaşı akşamı da küçük bir hediye, sizleri birbirinize yaklaştıran bir adım atabilirsiniz. Şimdiden herkese mutlu yıllar.