Fonmoney -

Vodafone Cep Lira Yüklemenin En Kolay Yolu Nedir?

Fonmoney'den tüm Vodafonelulara merhaba!

Vodafone Cep Lira yüklemenin en kolay yolunu mu arıyorsunuz? Fonmoney, Vodafone Cep Lira yüklemenin de en kolay yolu. Tek yapmanı gereken Fonmoney adresini ziyaret etmek ve anlatacağımız sadece üç aşamalı işlemi takip etmek.

Fonmoney.net/tuerkiye adresine girin. Karşınıza çıkacak boşluğa Cep Lira yüklemek istediğiniz Vodafone faturasız hattın numarasını girin. Bir sonraki işleme geçin. Bir sonra işlem ekranından yükleme yapmak istediğniz miktarı seçin. 15, 20, 30 ve 50 TL miktarlarında Cep Lira yükleyebilirsiniz. Yüklemek istediğiniz Cep Lira miktarını seçtikten sonra ödeme ekranına geçin. Burada sizi üç farklı ödeme seçeneği bekliyor. Mesela kredi kartıyla ödeyebileceğiniz gibi Paysafecard ile veya Sofort Banking sistemini kullanarak hemen havale ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme gerçekleştikten ve ödenen miktarı tarafımıza ulaştığında Cep Lira'lar yükleme yapılmak istenen telefon numarasına yani alıcıya ulaşır.

İşte! Görmüş olduğunuz gibi Vodafone Cep Lira yüklerken ne kayıt olmanıza gerek var, ne de bilgilerinizi bizimle paylaşmanıza. Kayıt olmadan, anında, güvenli bir şekilde, en hızlı kontör yani Cep Lira yüklemenin adresi şüphesiz Fonmoney!