Fonmoney -

Türkiye tatilini iple çekiyoruz!

Fonmoney Türkiye ekibi olarak Nisan ayında havalar biraz ısınır ısınmaz Türkiye sınırlarına gireceğimiz günün hayalini kurmaya başladık. Türkiye iznimize daha çok var ama hayal kurması bile zevkli!

Ailemizi ziyaret ettikten sonra küçük bir kaçamak yapacak mıyız? Yapacaksak nereye gideceğiz? Ege'yi mi yoksa Akdeniz'i mi tercih edeceğiz? Yoksa bu sefer bir değişiklik yapıp cennet Karadeniz'de yaylaları mı ziyaret etsek? Gibi düşünceler kafamızda dönüp duruyor. İş yerinde tatil mekanları aramalar, fotoğraflara bakmalar, bakarken iç geçirmeler şimdiden başladı.

Bu yüzden hazırlıklara da şimdiden başladık. Ekip olarak Fonmoney'i kullanarak uzun süredir kontör yüklemediğimiz Türkiye hatlarımıza minimum miktarda kontör yükledik. Böylece Türkiye'ye ayak bastığımızda kullanmak istediğimiz faturalı hatlarımız hem kapanmamış, hem de kullanıma hazır olacak. Unutmayın, hangi operatörü kullandığınız fark etmiyor; faturasız hatlara kapanmaması için 6 ayda bir kontör yüklemek gerekiyor. Böylece Türkiye'ye gittiğinizde hat açtırmakla uğraşmaz, sevdiklerinize sürekli numara değiştirtmek zorunda kalmazsınız. Fonmoney ile Türkiye tatilinin hazırlıklarına kontör yükleyerek başlayın!