Fonmoney -

Türkiye'den Ukrayna telefonlarına kontör yüklemenin en kolay yolu

Türkiye'den Ukrayna'ya kontör yollamak için tıklayın! 

Ukrayna'dan Türkiye'ye kontör yollamak için tıklayın! 

Fonmoney'den Türkiye'de ve Ukrayna'da yaşayan herkese merhaba! Size güzel haberlerimiz var. Fonmoney ile artık Türkiye'de veya Ukrayna'da yaşayan sevdiklerimizle haberleşmek sandığınız kadar zor olmayacak. Nasıl mı? Hemen anlatalım.

Türkiye'de yaşayan Ukrayna vatandaşları, Ukrayna'da geride bıraktıkları sevdiklerine Fonmoney'nin sayfasına girerek, ülke seçiminde Ukrayna'yı seçerek +380 ülke koduyla başlayan numaralarını girip, kontör seçeneklerinden seçim yaparak Kyivstar, MTS, Beeline, life :) ve Utel operatörlerinin hatlarına kontör yüklemesi yapabilirler. Fonmoney Ukrayna'daki telefonlara Türkiye'den kontör yüklemek için 60 UAH, 80 UAH, 100 UAH and 200 UAH değerinde kontör seçenekleri sunar. Ödemenizi ise Türkiye'de kullanmakta olduğunuz kredi kartlarınız ile, hemen havale ile veya Paysafecard kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye'den Ukrayna'ya kontör yüklemek işte bu kadar basit. Ukrayna'daki hatta kontör yüklendiğinde Ukrayna'daki cep telefonuna operatöründen bilgilendirme mesajı gelir.

İşte Türkiye'den Ukrayna'ya kontör yüklemek, Türkiye'den Ukrayna'daki hatlara kontör yüklemek ve Türkiye'den Ukrayna'daki akrabalarınıza, sevdiklerinize arkadaşlarınıza kontör göndermek bu kadar basit. Ukrayna'daki sevdiklerinizi kontörsüz, kendinizi iletişimsiz bırakmayın. Fonmoney, Türkiye ve Ukrayna arasında da köprü olmaya, uzakları yakın etmeye devam ediyor. Türkiye'den Ukrayna'ya kontör yüklemenin en kolay yolunu siz de deneyin! Sevgilerimizle...