Fonmoney -

Ramazan'da Türkiye'ye kontör yüklemenin en kolay yolu

Fonmoney, mübarek Ramazan ayında da Türkiye'ye ve Türkiye'deki hatlara kontör yollamanın ve sevdiklerimize maddi manevi destek olmanın en kolay yolu.

18 Haziran'da Ramazan ayı boyunca yine ibadet etmenin huzuru içimizde olacak. Bu huzurlu günlerde hem Ramazan ayını kutlamak, hem sevdiklerinize maddi anlamda destek olmak, hem onlardan habersiz kalmamak hem de bir hediye sunmak için Fonmoney ile Türkiye'ye, Türkiye'deki faturasız hatlara, Türkiye'deki sevdiklerinize kontör yükleyebilir, yollayabilirsiniz. Avea, Turkcell, Vodafone hatları için kontör yüklemek Fonmoney ile çok basit.

Diyelim ki hem Ramazan ayını kutlamak, hem de sevdiklerinize destek olmak, onları sevindirmek adına kontör yüklemek istiyorsanız. Yapmanız gereken tek şey, Fonmoney sayfasına girmek, yükleme yapmak istediğiniz numarayı ve ardından yükleme yapmak istediğiniz miktarı belirlemek. Ödeme seçeneklerinden kredi kartı ile ödeme, hemen havale veya Paysafecard ile ödeme seçeneklerini seçebilirsiniz.

Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlar, hepimizin sevdikleriyle iletişim içinde kalabileceği, huzurlu bir Ramazan ayı dileriz.