Fonmoney -

Neden hala kontör seviyoruz?

Biliyoruz ki, Türkiye'de faturalı cep telefonları gün geçtikçe artıyor. Faturasız telefonlara talep azalıyor. Ancak bu faturasız telefonların yurt dışında yaşayan bizler için hala en iyi seçenek oluşunu değiştirmiyor. 6 ayda bir ya da yılda 1 kere, Türkiye izinlerimizle kullanacağımız hatlarımızı faturalı almak elbette pek mantıklı değil. Bu yüzden evet: Biz yurt dışında yaşayanlar kontörlü hattı, faturasız hattı tercih ediyoruz.

Türkiye'deki hatların yüzde 58'i faturasız hatlardan oluşuyor. Bu demek oluyor ki hala milyonlarca insan, fatura derdiyle uğraşmak istemiyor. Faturasız telefonlarla kafamız rahat. Yüklüyoruz kontörleri, ne kadar konuştuğumuzu biliyoruz. Ay sonunda kötü sürprizlerle karşılaşmıyoruz. Üstelik yurt dışından Fonmoney ile rahatça kontörlerimizi yükleyebiliyoruz.

Kontörü sevdiğimiz kadar Fonmoney'i de seviyoruz. Neden derseniz, bir kere yeni web sitesi ile çok hızlı, çok şık, çok güvenli. Üstelik kayıt olmadan kontör yükleme bu devirde bir lüks. Hiçbir özel bilginizi vermenize gerek yok. Telefon numarasını yazıp, kontörü seçiyorsunuz. Ödeme türünü de seçip, kontörleri hemencecik yollayabiliyorsunuz. Kontörün mü bitti? Hemen bağlan Fonmoney'e. Akrabalarına kontör mü yollayacaksın? Hemen bağlan Fonmoney'e. Sorun mu çıktı? Hemen yaz Fonmoney'e, sana anında geri dönüş yapılsın. Söylemesi ayıp, Fonmoney'nin harika bir ekibi var ve müşteri memnuniyetini çok önemsiyorlar. Daha ne olsun? Vakit kaybetmede Fonmoney'i siz de deneyin. Herkese güzel günler...