Fonmoney -

Kurban Bayramında keyfiniz kaçmasın!

A Her bayram olduğu gibi bu bayram da hepimizi bir memleket heyecanı sarıyor. Sadece Memleket heyecanı da değil aynı zamanda tatil anlamın da geliyor bayramlar. Kurban Bayramı gibi dini takvimimizin en önemli kutlama dönemlerinden ikincisi bu senenin son fırsatlarından biri anlamına geliyor. Her ne kadar okullar açılmış, işlerimize dönmüş olsak da memleket özlemine dayanamayanlarımız, aile ve tanıdık ziyaretlerine çıkanlarımız olacaktır.

Bayramlar, dinimiz açısından önemli günler olmasının yanı sıra; ailemiz, dostlarımız ve tanıdığımız tanımadığımız vatandaşlarımızla mutluluğunu yaşadığımız; dargınların barıştığı, birbirinden ayrı düşmüşlerin görüştüğü mutlu günlerdir. Bu sebeple sevdiklerimizle kavuşma fırsatı kaçırılmamalıdır.

Kurban Bayarmı için alabileceğimiz tatiller kısa olsa daü özellikle Türkiye’ye gidecek olanlarımızın artık 60 gün boyunca cep telefonlarını kullanabileceği en güzel haberlerden biri. Kontör sorununu ise Fonmoney ile çözmek kolay. Fonmoney kredi kartı, Paysafe gibi ödeme imkanları, 3d Secure güvencesi gibi nerede olursanız oln rahatça ulaşabileceğiniz seçenekler ile geliyor. Üstelik yurt dışından geenler olarak euro ile ödeme yapabilmek de cabası.

Bu sefer tatil kısa, nereye giderseniz gidin haberleşme imkanlarından uzak kalmamanın yolu Fonmoney gibi hizmet sağlayıcılardan geçiyor. Herkese şimdiden mutlu Bayramlar!