Fonmoney -

Güvenli kontör yükleme sitesi Fonmoney

İnternetten alışverişte en önemli şey güven. Biliyoruz ki, sizler de Türkiye’deki faturasız hatlara TL yüklemek istediğinizde, akrabalarınıza kontör göndermek istediğinizde güvenli bir kontör alışveriş sitesi arıyorsunuz.

Güvenli online kontör yükleme sitesi denince Fonmoney’den başka akla gelecek bir marka olamaz. Neden mi? Hemen size Fonmoney’den kontör yüklemenin neden en güvenli yol olduğunu açıklayalım:

1- Üye olmanıza gerek yok

Peki, bu ne demek? Üye olmamak size ne kazandırıyor? Üye olmak zorunda olmamanın en önemli artısı elbette kişisel bilgilerinizi vermek zorunda olmamanız. Yani, sizin adınızı, soy adınızı, nerede yaşadığınızı bize bildirmenize gerek yok. İşleminizi tamam anonim bir şekilde, e-mail adresi dahi vermeden gerçekleştirebilirsiniz. Tabii ki, üye olabilirsiniz de. Sistemimize üye olmanız halinde geçmişte yapmış olduğunuz alışverişleri takip edebilirsiniz.

2- Paysafecard ile ödeme yapabilirsiniz

Kredi kartınızın veya banka kartınızın numarasını üçüncü kişilerle paylaşmak istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda Fonmoney size Avrupa’nın hemen her yerinde kolayca bulabileceğiniz kullan at para kartları Paysafecard ile güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Fonmoney’nin Türkiye’deki Avea, Turkcell ve Vodafone operatörleri için sunduğu sunduğu 15, 20, 30 ve 50 TL’lik kontör miktarlarını Paysafacard kullanarak satın alabilirsiniz.

3- Kişisel bilgileriniz sizde kalsın

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Fonmoney kontör yüklemek için üyeliği zorunlu tutmadığı için kişisel bilgilerinizi bizimle paylaşmanıza gerek yoktur. Kontör yükleme işlemi 3 aşamalıdır. Telefon numarasını, yüklemek istediğiniz telefon numarasını yazıp, kredi kartı, banka kartı/hemen havale veya Paysafecard ile ödeme seçeneklerinden birini seçip, ödeme işlemini tamamladığınızda kontörü satın almış olursunuz. Görmüş olduğunuz gibi işlemlerin hiçbir aşamasında kişisel bilgilerinize erişim talep edilmez.

Siz de sevdikleriniz için Fonmoney’den yararlanarak kontör satın alırken güvenli alışverişin tadını çıkaranlardan olun. Sevgiyle kalın...