Fonmoney -

Fonmoney Yeni Yılınızı Kutlar

Sevgili Müşterilerimiz,

Koca bir yılı daha geride bırakmış bulunuyoruz. 2015 yılı, Fonmoney tarihinde dönüm noktalarından biri olarak kayıtlara geçecek. Yıl içinde hizmet ağımızı genişlettik, ekibimizi büyüttük, sizlere daha hızlı ve kullanımı çok daha kolay ve güvenli bir internet sitesi hazırladık, huzurlarınıza sunduk. 2015 yılında ulaştığımız başarılardan ötürü gururluyuz ve 2016’da daha nice başarılara imza atmak için enerjimizi artırmış durumdayız.

Fonmoney Kullanıcılarına Gönülden Teşekkürler

Fonmoney’nin 2015 yılında elde ettiği başarısındaki en büyük katkıyı siz Fonmoney kullanıcıları yaptınız. Sizler olmasaydınız kendimizi elbette başarılı sayamazdık. Olumlu ve olumsuz her türlü görüşünüzü hesaba katarak sizlere en iyi hizmeti vermek yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Avrupa’dan Türkiye’ye Kontör

Fonmoney’nin en çok Avrupa’da yaşayan Türkiye göçmenleri tarafından Türkiye’ye kontör gönderilmek üzere kullanıldığını biliyor muydunuz? Türkiye’de yaşayan ve Turkcell, Avea veya Vodafone operatörlerine ait faturasız hatlarından birini kullanan yakınlarınıza Fonmoney ile anında kontör gönderebilirsiniz. Türkiye tatillerinizde kullandığınız faturasız hatlarınızın kapanmaması için 6 ay içerisinde yükleme yapmanız gerekmektedir. Avrupa’da ikamet boyunca Türkiye faturasız hatlarının kapanmaması için Fonmoney ile kontör yüklemesi yapabilirsiniz.

Sevdiklerinize yeni yıl sürprizi yapın

Yeni yılda sevdiklerinizin faturasız hatlarına Fonmoney ile güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde kontör göndererek onlara yeni yıl hediyesi verebilirsiniz. 2016 yılınızın başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu; sevdiklerinizle iletişim halinde geçmesi dileğiyle!

Fonmoney Türkiye