Fonmoney -

Fonmoney Kullanmayı Neden Seveceksin?

Dünyanın dört bir yanında, internet bağlantının bulunduğu her noktadan sana Türkiye’deki faturasız hatlara kontör yüklemeyi mümkün kılan Fonmoney hayatının bir parçası değilse, bu blog yazımızı mutlaka okumalısın.

⇒Fonmoney'den yeni "Türkiye'ye para transferi" hizmeti 

⇒ Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek için şimdi tıklayın! 

1- Hız bizim işimiz

Fonmoney’nin en büyük özelliği kontör yükleme işlemi için 1 dakika bile harcamayacak hızda hizmet vermesidir. Fonmoney kontör yükleme sayfasını açarsınız, numarayı yazar kontör miktarını seçersin. Yükleme yapmak istediğiniz faturasız hat ister Vodafone, ister Avea, ister Turkcell olsun ödeme seçeneklerinden birini seçerek kontör yükleyebilirsin. Ödeme gerçekleştiği an kontör yüklenir.

2- Farklı ödeme seçenekleri

Fonmoney sizi kredi kartıyla ödeme yaparak kontör yüklemeye mahkum etmez. Vodafone kontör yükleme, Turkcell kontör yükleme, Avea kontör yükleme işlemlerinizi kredi kartı ile yapabileceğin gibi, Sofort Überweisung veya Paysafecard ile de yapabilirsin. Paysafecard’ın güvenlik avantajı sadece Fonmoney’de!

3- 7/24 teknik destek

Fonmoney teknik destek ekibine bağlanarak haftanın 7 günü, günün 24 saati teknik destek alabilirsin. Numarayı yanlış girip yükleme yaparsan maalesef bu sorununu çözemiyoruz. Ancak kontör yüklerken oluşabilecek her türlü konuda sana en iyi yardımı sunuyoruz. Para iadesi de bu çözümlerden biri.

4- İster kayıt ol, ister olma

“Hız bizim işimiz” derken abartmıyorduk! Kontör yükleme işlemi için Fonmoney’de kayıt olmana gerek yok. Kayıt olmadan da Vodafone TL kontör yükleme, Turkcell kontör TL yükleme, Avea TL kontör yükleme işlemi yapabilirsin. İstersen kayıt da olabilirsin elbette. Bu durumda yaptığın tüm işlemlerin dökümünü hesabında görebilirsin. Bir kez yaptığın işlemi tekrar yaparak vakit kazanabilirsin.

5- Güvenliğine önem veriyoruz

Yukarda da bahsettiğimiz gibi tek ödeme seçeneği kredi kartı ile ödeme değil fakat kontör yükleme işlemi için tercih edilen tüm ödeme seçenekleri için ödeme işlemleri ilgili ödeme seçeneğinin resmi, uluslararası güvenliği sağlanmış sayfasında gerçekleşir. Yani herhangi bir yerde değil, Paysafecard’ın veya kredi kartlarının kendi sayfalarında. Yani gönül rahatlığı ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.