Fonmoney -

Fonmoney Kullanıcıları Deneyimlerini Anlatıyor

⇒Fonmoney'den yeni hizmet: Almanya'dan Türkiye'ye para gönderme hizmeti için tıklayın! 

⇒Fonmoney ile EUR hesaplarınızdan TL hesaplarına, Türkiye'ye para gönderin

Fonmoney, evinize, Türkiye'deki sevdiklerinize ve akrabalarınıza, kontör yüklenmediği için kapanmasını istemediğiniz kendi faturasız hattınıza kontör yüklemenin en güvenli, en ucuz ve en hızlı yoludur. Bu blog yazımızda sizinle birkaç müşteri deneyimini ve müşterilerimizin neden Fonmoney'i tercih ettiğini anlatacağız. Daha fazla soru için bize Facebook veya Teknik Ekibimiz üzerinden her zaman ulaşabilirsiniz.

1- “Fonmoney ile aileme destek oluyorum” - Mehmet

Fonmoney ile Türkiye’deki sevdiklerinize ve ailenize kontör göndererek hem maddi hem manevi destek olabilir, aile bireylerinizi ve sevdiklerinizi kontör yükleme zahmetinden kurtarabilirsiniz.

2- “Almanya’da kullandığım kredi kartı ile kontör yükleyebiliyorum” – Serap

Turkcell, Avea ve Vodafone operatörleri kendi internet sitelerinde yalnızca Türkiye’de kullanılmakta olan kredi kartları ile kontör alışverişine izin vermektedir. Fonmoney ise başta Almanya olmak üzere Avrupa’da kullanılan tüm kredi kartları ile kontör yükleme için olanak sunmaktadır.

3- “Paysafecard ile ödeme kolaylığından faydalanıyorum” – Yüksel

Kredi kartı ile alışverişte kendinizi güvende hissetmiyorsanız, evinize veya iş yerinize en yakın büfeden veya marketten satın alabileceğiniz kullan-at Paysafecard’lar ile anonim olarak kontör yükleyebilirsiniz. Fonmoney 8, 12, 20 Euroluk (20, 30, 50 TL) yükleme miktarları sunmaktadır. Yüklemek istediğiniz miktarda Paysafecard alın ve kontör yükleme ödemenizi Paysafecard ile yapın.

4- “Teknik ekip her türlü desteği sunuyor. Teşekkürler!” – Meral

Günümüzde her şeyi bilgisayarla idare ediyoruz, fakat bilgisayarlar da hatasız çalışmıyor. Kontör yükleme sürecinde ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklar bazen kontörünüzün zamanında ulaşmasına engel oluyor olabilir. Bu durumda yapmanız gereken tek şey Fonmoney’nin teknik ekibine buradan ulaşmak. Kontör yükleme yapmak istediğiniz numarayı doğru girmişseniz hiçbir sorun çözümsüz kalmaz. Eğer çözüm sunulamıyorsa Fonmoney paranızı iade eder.

5- “Hattımın kapanmaması için Fonmoney ile kontör yüklüyorum” – Osman

Bu konuyu en iyi gurbette yaşayan bilir. Yalnızca Türkiye tatillerinde kullanılan faturasız hatlar 6 ay içinde yükleme yapılmaz ise kapanır ve her Türkiye tatilinde yeni bir hat alınır. Veya hat kapanmasın diye akrabalardan kontör yüklemeleri rica edilir. İşte bu çileye Fonmoney son veriyor. Fonmoney ile 6 ay dolmadan en düşük miktarda kontör yükleyin, aklınız hattınızda kalmasın!