Fonmoney -

Fonmoney’i Tercih Etmek İçin 5 Sebep

Dünyanın en güvenli, en hızlı ve kolay kullanımlı online kontör yükleme servisi Fonmoney’i tercih etmek için pek çok sebep bulunuyor. 5’ini sizin için derledik.

1- Yeni tasarımıyla kullanımı çok daha kolay

Fonmoney’nin geçtiğimiz günlerde yenilenen web sitesinde kontör gönderme, kontör yükleme işlemi yaparken kafanızı karıştıracak hiçbir unsur bulunmuyor. Tasarımı kullanıcı dostu olan bu yeni web sitemizde Türkiye’ye kontör yükleme veya kontör gönderme işlemi için önce sayfamızı ziyaret edin. Ülkelerden Türkiye’yi seçin, kontör göndermek istediğiniz numarayı girin. Sistem kontör yükleme işlemi yapmak istediğiniz numarayı test eder. Ardından kontör miktarını belirleyin ve ödeme seçeneğini seçin. Ödeme gerçekleştiğinde kontör alıcıya ulaşır!

2- Kredi kartına mahkum değilsiniz

Ödeme seçenekleri ekranına ulaştığınızda da görebileceğiniz gibi Fonmoney’de ödeme yapmak için Visa veya MasterCard kullanmak zorunda değilsiniz. Birçok kişi güvenlik kaygıları sebebiyle online kontör yükleme işlemi sırasında kredi kartı kullanmak istemeyebilir. Biz de kredi kartı kullanmak istemeyen müşterilerimiz için alternatif iki ödeme yolu daha sunuyoruz. Avrupa’nın dört bir yanında kullanabileceğiniz Sofort Überweisung sistemiyle banka kartınızla ödeme yapabilirsiniz. İkinci seçenek ise, kullan at Paysafecard ile ödeme yapabilirsiniz.

3- Kayıt olmadan kontör yükle

Zamanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden kontör yükleme işlemini en kısa zamanda tamamlayabilmeniz için Fonmoney’de kayıt zorunluluğu bulunmuyor. Yani hiçbir kişisel bilginizi vermeden, form doldurmakla vakit kaybetmeden Türkiye’deki sevdiklerinize kontör gönderebilirsiniz. Kendi telefonlarınıza kontör yükleyebilirsiniz. Kayıt zorunluluğu tutmayan bu sistemin bir diğer artısı da kişisel bilgilerinizi paylaşmak zorunda olmamanızdır.

4- Teknik ekibimiz 7/24 yanınızda

Teknoloji mutlaka sorunsuz işleyecek diye bir kural yok. Ödeme anında, yükleme esnasında, kontör yükleme işleminin herhangi bir safhasında veya kontör yüklendikten sonra oluşabilecek tüm sorunlarda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Teknik ekibimiz size her zaman memnuniyetle yardımcı olacaktır.

5- Sevdiklerini sevindirmenin en kolay yolu

Tüm bu güzellikleriyle Fonmoney, Türkiye’deki sevdiklerinizi sevindirmenin en kolay, en güvenli ve en hızlı yoludur. Sevdiklerinize arada sırada Fonmoney ile kontör göndererek onları şaşırtabilir, onlarla hep iletişimde kalmak istediğinizin mesajını aynı zamanda maddi olarak katkı sağlayarak verebilirsiniz.