Fonmoney -

Bayramda Akrabalarınıza Kontör Göndermeye Ne Dersiniz?

⇒Fonmoney'den yeni "Türkiye'ye para transferi" hizmeti 

⇒ Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek için şimdi tıklayın! 

Ramazan Bayramı’na sadece ama sadece 2 gün kaldı. Akrabalarınızla, sevdiklerinizle ve dostlarınızla iletişiminiz hiç kesilmesin diye Fonmoney bu bayramda da iş başında. Eğer tam bayramlaşma telefonları esnasında dakikanız biterse, ek internete ihtiyacınız olursa, başka bir akrabanıza veya tanıdığınıza kontör yüklemek, Lira yüklemek veya göndermek isterseniz hiç çekinmeyin, www.fonmoney.net/tuerkiye adresini tıklayın.

Vodafone, Avea ve Turkcell faturasız hatlarına bayram boyunca Fonmoney üzerinden dilediğiniz gibi Lira yükleyebilirsiniz. Fonmoney’de sizlere 20TL, 30TL veya 50TL değerlerinde yükleme seçenekleri sunuyoruz. Nasıl mı yükleniyor? Öncelikle kontör yani TL yani Cep Lira yüklemek istediğiniz numarayı girin. Bu numara size ait olabileceği gibi akrabalarınıza da ait olabilir. Fonmoney’de kayıt olup olmamak sizin isteğinize kalmış. Sisteme kayıt olmadan alışveriş yapabileceğiniz gibi, kayıt da olabilirsiniz. Kayıt olmanın avantajı, daha sonra yaptığınız tüm alışverişlerinizi takip edebilmenizdir.

Kontör yüklenecek numarayı yazdıktan sonra bir sonraki adıma geçerek kontör miktarını seçin ve ondan sonraki adımda karşınıza bir ödeme ekranı çıktığını göreceksiniz. Bu ekrandan kredi kartı, banka havalesi veya Paysafacard ile ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Ödeme seçeneklerinin hepsi bankanızın veya Paysafacard’ın güvenli ödeme ekranına bağlanır ve kredi kartınızın, sizin ve bilgilerinizin tam güvenliği sağlanır. Yani Fonmoney Türkiye’ye lira göndermenin, lira yüklemenin, kontör yüklemenin en hızlı yolu olduğu gibi en güvenilir yollarında da biri.

Ödeme gerçekleştiğinde yükleme yapılan faturasız hatta kendi operatöründen bir bilgilendirme mesajı gelir ve işlem tamamlanmış olur. İşte bu kadar! Bayramda sevdiklerinizle kesintisiz haberleşmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bayramda kontör yüklemek için önünüzde hiçbir engel kalmadı ☺ Sevgiyle kalın!