Fonmoney -

8 Mart’ta Emekçi Kadınlara Verilecek En Güzel 5 Hediye

8 Mart Kadınlar Günü değil, aslında Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Bu yüzden pahalı hediyeler aslında bu günün anlam ve önemine uymuyor. Bugün annenize, eşinize, halanıza, teyzenize, arkadaşınıza, kısacası üzerinizde emeği olan tüm kadınlara teşekkür etme günüdür. Teşekkürünü bir hediye ile dile getirmek isteyenler için 5 hediye önerisi derledik:

En güzel hediye çiçek

Kadınlar çiçekleri gerçekten sever. Bir buket papatyaya sevinmeyecek kadın tanımıyoruz. İçine de kalbinizden geçen güzel şeyleri yazdığınız bir kart koymayı unutmayın.

Yemeğe çıkarın

Kişiden kişiye değişir ancak pahalı bir yemek olmasına aslında gerek yok. Önemli olan sizin hangi vesileyle karşınızdaki insana teşekkür etmek istediğiniz.

Dinlendirici bir hafta sonu

Evinizin her işini yapan, aynı zamanda çalışan, çocukları büyüten kadınların da dinlenmeye ihtiyacı var. Bir hafta sonu termal sefası yapmaya kimse hayır demez ☺

Ev işlerini üstlenin

8 Mart Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle 1 hafta veya 1 hafta sonu boyunca eşinizin, annenizin veya en yakınınızdaki kadının ev işlerini üstlenin. Ütü, çamaşır, bulaşık, fatura ödemeleri, çocuk bakımı ve daha niceleri.

Fonmoney ile kontör gönderin

Eğer 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak istediğiniz kişi uzaklardaysa, onu yemeğe çıkaramıyor, ona ev işlerinde yardım edemiyor, çiçek hediye edemiyorsanız belki Fonmoney ile kontör göndermeyi düşünebilirsiniz. Böylece Türkiye’deki kişiye “Seni düşünüyorum” mesajı vererek manevi, hem de maddi destek olmuş olursunuz.

8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun!